Η Εταιρία

Η NRGWEB Advertising δραστηριοποιείται στον χώρο των εκτυπώσεων και της προβολής και της διαφήμισης από το 2008.

NRGWEB Advertising

To 2001 ξεκινήσαμε ως εταιρία κατασκευής και φιλοξενείας ιστοσελίδων σε μια εποχή όπου οι ιστοσελίδες βρίσκονταν ακόμα σε πρώιμο στάδιο.

Οι γνώσεις του προσωπικού μας και η εξειδίκευση μας ήταν μεγάλη αλλα με την πάροδο των χρόνων αυξήθηκε  και η εμπειρία μας.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την φιλοξενία ιστοσελίδων όλων των ειδών:

δυναμικών, στατικών, portal, e-shop, και γενικώς ότι είναι αναγκαίο για την καλή και σωστή λειτουργία μιας ιστοσελίδας η οποία θα είναι και το «πρόσωπο» σας στο internet.

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων με την πλατφορμα WordPress και ειδικευόμαστε στην κατασκευή ειδησιογραφικων ιστοσελίδων.

Dedicated και Shared hosting servers για όλους τους προυπολογισμούς

Στην NRGWEB Advertising ειδικευόμαστε στην διαχείριση dedicated server και παρέχουμε στις καλύτερες τιμές της αγοράς με απίστευτα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Χρησιμοποιούμε τις καλύτερες και νεότερες υπηρεσίες για την αρτιότερη και αποδοτικότερη λειτουργία καθε ιστοσελίδας που δημιουργούμε.

Προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις για ιστοσελίδες σε κάθε οικονομικό επίπεδο με γνώμονα το δικό σας συμφέρον.

Πιστεύουμε ότι η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά για αυτό και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη ειδικά στον τομέα του προγραμματισμού και των υπηρεσιών.

Υψηλής απόδοσης Web Hosting με ό, τι πραγματικά χρειάζεστε.

Απεριόριστη φιλοξενία σε SSD (SSD), τομέα, email, SSL, ιδιωτικό απόρρητο και άλλες φανταστικές υπηρεσίες

NRGWEB

NRGWEB-Το Προσωπικό

Η εταιρία μας NRGWEB Advertising  και το προσωπικό της είναι άρτια εκπαιδευμένο σε πολλούς τομείς και έτσι μπορούμε να αναλάβουμε ολοκληρωμένα έργα.

Δραστηριοποιούμαστε στην εκτύπωση εντύπων (offset και ψηφιακά), στις Ψηφιακές Εκτυπώσεις υλικών, στην κατασκευή τοποθέτηση επιγραφών-ταμπελών-πυλώνων

Στην κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων ενώ παρέχουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα να αποκτήσουν το κατάλληλο διαφημιστικό δώρο ή ρούχο

Αναλαμβάνουμε ΑΜΕΣΑ την κατασκευή σφραγιδών, ξύλινων, μηχανικών σε όλες τις διαστάσεις της αγοράς και στις καλυτερες τιμές.

Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα και γρήγορα για τις νέες προσφορές που υπάρχουν στα προιόντα μας.